Hjem Kontakt
 
Mikolajki – Hotell Golebiewski


Gdansk - Hotell Holiday Inn
Mikolajki – Hotell Golebiewski


mikolajki - hotel golebiewskiHotellet har en vakker lokalisering ved "Talty" elven, i utkanten av Mikolajki. Det har 573 single og doble rom, hvorav 47 er appartementer, med aircondition, satellitt Tv og telefon. Med en gjennomført raffinert stil er det tilrettelagt for effektive møter og skapende konferanser. Konferansesenteret har 14 rom utstyrt med det siste innen profesjonell audiovisuell og multimedia utstyr. Styrerom som er fra 20 til 490 m² og en kongresshall som er 2000 m² med kapasitet til 2000 personer. De ulike størrelsene på konferanserommene er utmerket når man skal arrangere små møter, gruppearbeid samt store konferanser og banketter.

Hotellet har to restauranter som serverer europeisk mat, "Patio and Gallery" kafĂ©, nattklubb, billiardbord, bowlingbane, arkade, tennisbane, treningssenter med svømmehall, boblebad, badstue og massører. For golfinteresserte gjester kan man benytte seg av en golfbane med driving range med 30 posisjoner og putting området som er tilpasset både nybegynnerer og erfarne spillere.

mikolajki - hotel golebiewski

Det er mange utendørs aktiviteter man kan benytte seg av når man bor på denne idylliske plassen. Et Cruise på det komfortable skipet "Grazyna" i solnedgang gjennom de flotte "Mazurian" innsjøene samtidig som smakfulle grillede retter blir servert. På stranden ved hotellet kan man leie forskjellig vannsport utstyr. Hotellets lokalisering ved "Piska" skogen er også en stor fordel når man ønsker å være med på utendørs ekskursjoner. Man kan dra på sykkeltur, riding, være med på "paint ball" konkurranse, bueskyting, team-building og overlevelseskurs.<<<
created by quicksilver