Hjem Kontakt
 
Gdansk - Hotell Holiday Inn


Gdansk - Hotell Holiday Inn
Mikolajki – Hotell Golebiewski


Hotellet er lokalisert i hjertet av Gdansk som er en av de vakreste og historisk mest betydningsfulle byene i Polen. Bare en kort spasertur til den maleriske Gamlebyen, på andre siden av gaten til sentralbanestasjonen og 20 minutters kjøretur til den internasjonale flyplassen "Rebiechowo".

Hotellet har 143 rom med aircondition, hvorav 19 er administrative rom utstyrt med tilgang til Internett, telefon med voice mail, satellitt - og betalings-TV, minibar og safe. Hotellet har også handikapvennlige rom.

gdansk - holiday inn - conference room

Konferanse og bankett salene har 6 multifunksjonelle rom på 20 til 300 m2 med kapasitet til 330 deltagere og 3 små møterom på 61m2. Alle rommene har aircondition, godt naturlig lys og veldig bra multimediautstyr. Hvert rom har et integrert lydsystem, skjermer som er elektronisk kontrollerte, internettilgang og fiber optisk kabel tilkobling for on-line møter.

I tilknytning til hotellet, finner du den amerikanske restauranten "T.G.I. Fridays" som er kjent for sin gode mat og drinker, lobbybar, et fullt utstyrt forretningssenter samt et område for helse og velvære med treningsrom, badstue, damprom, solarium og massasje.<<<
created by quicksilver