Hjem Kontakt
 
Ciechocinek - Profesjonelt rehabiliteringshotell med koselig atmosfære


Ciechocinek - Profesjonelt rehabiliteringshotell med koselig atmosfære


Ciechocinek - Sanatorium POD TEZNIAMI

Rehabiliteringshotellet ligger i en liten koselig by, Ciechocinek, med bare tre timers kjøretur fra hovedstaden Warszawa. Ciechocinek har i 170 år vært kjent for sine verdensberømte SPA. Byen har mange naturlige kilder, hvor salter frambringes og blir brukt i behandlinger. En av de største attraksjonene i byen er utvinningstårnene som ble bygd på 1900 tallet. Prosessen som pågår i tårnene skaper, gjennom ozon og iodide, positive ioner i luften og dette har anerkjente helbredende egenskaper.

Utvinningstårnene med sine vel kjente helbredende krefter og den vakre parken i byen, skaper en hyggelig atmosfære og perfekte forhold for å gi kropp og sjel noen sunne og avslappende dager.

POD TEZNIAMI er et rehabiliteringshotell som gir deg profesjonell medisinsk pleie, koselig atmosfære og hjemmelaget mat. Rehabiliteringssenteret har 325 single og doble standard rom, LUX rom og suiter. Alle rommene har satellitt TV, telefon og Radio. LUX rommene og suitene er også utstyrt med kjøleskap. Senteret har også rom som er tilpasset handikappede gjester i rullestol.

Hotellet har et flott innendørs svømmebasseng. Her kan gjestene trene med egen instruktør dersom de ønsker det. Man kan også benytte seg av spesielle apparater for fot massasje, rygg og nakke massasje og kropps massasje, perlebad, badstue og dampbad. I tillegg har hotellet en frisør og skjønnhetssalong som tilbyr mange ulike behandlinger.

Videre kan hotellets gjester benytte seg av biblioteket, leserom, tennisbane, bordtennis, solarium, hage sjakk eller sykkelutleie.

I tillegg til god kroppspleie, garanterer POD TEZNIAMI en rik kulturell opplevelse med pianokonserter, dansekvelder, opera og folklore underholdning samt organiserte turer til kjente steder i området.

Priser:
5 800 NOK per person - januar, februar, mars, november, desember
6 850 NOK per person - april, mai, juni, september, oktober
7 900 NOK per person - juli, august

Prisene innkluderer:

  • To ukers opphold i rehabiliterimgshotellet POD TEZNIAMI i de lux rom
  • Full pensjon
  • Flyreise OSL-WAW-OSL med LOT Polish Airlines med skatter og avgifter

Vi kan arragerer transport til og fra Ciechocinek, men det er ikke innkludert i prisen ovenfor.<<<
created by quicksilver