Hjem Kontakt
 
Krakow - Gjennom Polens historie


Krakow - Gjennom Polens historie


Dag 1

Transport fra flyplassen til Radisson SAS Hotell****. Dette nye og moderne hotellet ligger på andre siden av "Philharmonic Cracovian", ved siden av Krakows Plantehage og bare noen minutters gange fra markedsplassen og Det Kongelige Slott - Wawel. Hotellet har 196 komfortable rom som er dekorert i by og – sjøstil. I tillegg til standard rom har hotellet suiter, business klasse rom samt rom tilpasset handikappede gjester.

Alle rom er utstyrt med air condition, telefon, tilgang til internett samt satellitt og "pay TV". Hotellet har også et treningssenter med et godt utstyrt treningsrom og badstue. Hotellet har to restauranter og en bar som tilbyr enkle, men superbe retter med spesialiteter fra regionen Krakow – Malopolska.

Dag 2

Etter frokost på hotellet er det sightseeing i Krakows gamleby. Krakow står på listen til UNESCO over Verdens Arv. Sammen med en turguide vil dere besøke St. Mary´s Basilica med sitt berømte Wit Stowsz alter, Cloth Hall som er lokalisert midt i gamlebyen og Det Kongelige Slott – Wawel som har vært sete til polske konger i over 500 år.

Dag 3

Frokost. Transport til hotellet.

Pris:

Per person i dbl rom 200 EUR
Per person i sgl rom 300 EUR

Prisen inkluderer:

  • 2 overnattinger
  • FrokostbuffĂ©
  • Engelsktalende turguide
  • Inngangsbilletter (St. Mary´s Basilica, Katedralen og Det Kongelige Slott)
  • Privat transport: Flyplass – Hotell - Flyplass


<<<
created by quicksilver